Albania - Titanium Distributor & Stockist

We are a leading global distributor & stockist of Titanium, and pioneers in bringing through online shop titanium alloys and specialty materials with corrosion resistance, heat resistance, high strength and other critical properties. Our online shop www.ti-shop.com carry the widest range of sizes and grades in Wire / Bar / Rod / Sheet / Plate / Foil / Tube / Pipes / Mesh / Nuts & Bolts / Threaded rods / Anodes & Electrodes.

We serve wide range of customers in various industries including, Universities, Research laboratories, Fabricators, Aerospace, Medical Implants, Motorsport, Prototyping, Chemical processing Plants, Oil & Gas, Food processing.

Our specialty is in selling small quantities. We also offer larger quantities at attractive prices with short delivery time. 

 


Ne jemi një distributori kryesor global dhe stockist i Titanium , dhe pionierë në sjelljen përmes lidhjeve titan dyqan në internet dhe materiale specialiteti me rezistenca korrozioni , rezistencë për ngrohje , forca të lartë dhe pronave të tjera kritike . Dyqan tona online www.ti-shop.com kryer gamë të gjerë të madhësive dhe notat në Wire / Bar / Rod / fletë / pjatë / petë / Tube / tuba .

Ne të shërbejë gamë të gjerë të konsumatorëve në industri të ndryshme , duke përfshirë , universitete, laboratore kërkimore , Fabricators , Hapësirë ​​ajrore, Implants Mjekësore , Motorsport , prototyping , fabrika kimike të përpunimit , Oil & Gas , përpunimin e ushqimit .

Specialiteti ynë është në shitjen sasi të vogla . Ne gjithashtu ofrojmë sasi më të mëdha me çmime atraktive me kohë të shkurtër dorëzimit.

Grade

Carbon
Max

Oxygen
Max

Nitrogen
Max

Iron
Max

Al

V

Pd

Mo

Ni

Hydrogen
Max

Grade 1 
UNS R50250
Ti W.Nr. 3.7025

0.08

0.18

0.03

0.2

         

0.015

Grade 2 
UNS R50400
Ti W.Nr. 3.7035

0.08

0.25

0.03

0.3

         

0.015

Grade 3
UNS R50550
Ti W.Nr. 3.7055

0.08

0.35

0.05

0.3

         

0.015

Grade 4
UNS R50700
Ti ASTM ASME

0.08

0.40

0.05

0.5

         

0.015

Grade 5 (Ti6Al4V)
UNS R56400 Ti6Al4V
W.Nr. 3.7165

0.08

0.20

0.05

0.4

6.0 

4.0

     

0.015

Grade 7
UNS R52400
Ti-Pd W.Nr. 3.7235

0.08

0.25

0.03

0.3

   

 0.20

   

0.015

Grade 9
UNS R56320
Ti36Al2.5V Ti-3-2.5

0.05

0.12

0.02

0.25

3.0 

2.5 nbsp;

     

0.015

Grade 12
UNS R53400
Ti-0.8Ni-0.3Mo
W.Nr. 3.7105

0.08

0.25

0.03

0.3

     

 0.3

 0.8

0.015

Grade 23
UNS R56401
Ti6Al4V Eli Low Oxygen Medical Grade

0.08

0.13

0.03

0.25

6.0 

 4.0

     

0.0125